Un pic despre Ali(e)ans și panourile nimănui

Despre Ali(e)ans

 

Deja de o lună și ceva tot privim cu ne țin de proști ,,liderii,, politici.
Deci de facto AIE-2 nu mai există din 13 februarie 2013,când Filat ne-a informat că partidul său nu mai face parte din Acordul AIE ,ce a precedat acest gest,a fost într-adevăr dezgustător,toate aceste compromate și toată mizeria care au spus-o unul despre altul 2 ,,stâlpi,, ai AIE (Filat și Plahotniuc) nu pot să zic că ne-a uimit,pentru că demult știm că nu se suportă,dar după cazul ,,Pădurea Domnească,, din 23 decembrie 2012 și încercarea de mușamalizare a cazului,deja face greață,pentru că politicienii nerușinat își șterg picioarele de popor crezând că o să mănânce că*atul din nou.Mă rog,așa-i politica din Moldova,ea în general este așa,doar că în Occident politicienii se murdăresc pe la spate,prin metode informaționale,cu dovezi,da ai noștri doar aruncă câte o vorbă de îți pui mâinile în cap la cât de prost ai fost că ai mers cândva la vot și ai susținut unul dintre măgari.

Un mic deja vu

În timp ce toți se pregăteau de alegeri în 2011,baț,pe străzile capitalei apar niște panouri minunate,care veneau să ne întrebe, ,,tralalala…. Soluția? ,,
Îmi aduc eu aminte de Dodon desigur,care spunea că panourile nu-i aparțin,chiar dacă toți își dădeau bine seama,după culoare roșie a acestora,care era și culoarea partidului din partea căruia candida persoana menționată mai sus.
Așa și Filea o să spună că nu-s ale lui,dar la fel după culoare și mai ales după sloganul ,,tralala Moldova fără sărăcie,, ne dăm bine seama:
1.Filea se pregătește de alegeri;
2.PR-șișii PLDM-ului ori n-au fantezie ori și-au dat seama că ,,fișca,, lui Dodon o să pracatească încă odată,de data aceasta în favoarea Stejarului.

PS:Hai s șim maldaveni,kak abâcina s nu fașim nikî.

De ce închidem ochii când ar trebui să nu clipim,de ce nu auzim când sunetul este mai puternic ca oricând? (Vlad Gonța)
15/02/2013

Published by Vlad Gonța

My name is Vlad, I'm from Moldova, Rep. of and i'm keen on Maths, Finance and Geoplitics. I'm studying at Univestity of Bologna, Faculty of Statistical Science, Bachelor in Finance, Insurance and Business from September 2016. I graduated in July 2016 in Economics and Tourism at ITT Marco Polo Rimini with 96/100, with a Thesis on ''International terrorism and its impact on global economic and social security''.

%d bloggers like this: