Moldova începe de la tine !

Atunci aud de la un jurnalist olandez că țara mea e lider mondial la capitolul maltratării copiilor.Între timp la TăVă Filat/Usatâi/Ghimpu/Dodon,alți inși ne tot povestesc cât de bine ne va fi cu Europa/Uniunea Vamală. #Filat se mai și laudă cu drumurile reparate,fără să menționeze că acestea sunt reparate din granturile SUA și UE.
Suntem cu toții vinovați,prin atitudinea noastră tupeistă,prin încurajarea pasivă a corupției,prin lipsa de inițiativă și prin simplul fapt că nu suntem o societate civilă activă și băgăm capul în nisip la problemele altora,sperând doar că nu ne vor atinge și pe noi.
Acești bieți copii nu sunt vinovați cu nimic,ei nu vor mai cunoaște ce e asta copilărie fericită,le-au luat-o părinții odată cu prima palmă,însă e de datoria noastră ca ei să n-o primească și pe a doua.
Nu știi ce să faci?
Indiferența ne ucide,și deci,nu fi indiferent.
Participă la campaniile de colectare organizate de UNICEF Moldova și alte organizații ce ajută familiile vulnerabile.sărăcia în care se află îi împinge pe părinții lor să fie atât de cruzi și duri cu copiii,deci e obligațiunea noastră ca cetățeni să fim mai buni,să fim altfel,să fim oameni.

Published by Vlad Gonța

My name is Vlad, I'm from Moldova, Rep. of and i'm keen on Maths, Finance and Geoplitics. I'm studying at Univestity of Bologna, Faculty of Statistical Science, Bachelor in Finance, Insurance and Business from September 2016. I graduated in July 2016 in Economics and Tourism at ITT Marco Polo Rimini with 96/100, with a Thesis on ''International terrorism and its impact on global economic and social security''.

%d bloggers like this: